0885 180 140 Изпратете запитване
НачалоИзграждане на сайтове • Често задавани въпроси

Често задавани въпроси

Нашите клиенти са фирми и хора, които залагат на високото качество, съвременните решения и дългогодишното партньорство. От 1998 г. сме разработили стотици проекти за Български и чуждестранни фирми. Преобладаваща част от проектите ни са в областта на здравеопазването и фармацията, неправителствените организации и частния сектор. Можете да разгледате нашето портфолио.

Нашите сайтове не са конфекция - не използваме готови решения, а ги създаваме в зависимост от конкретните нужди на всеки клиент. За всеки проект преминаваме през фазите планиране, архитектура, дизайн, програмиране, тестване, пуск. При желание предлагаме и промоция и поддръжка.

Бихте ли доверили операция на апендикса си на своя стоматолог, дори и за без пари?

Ние вярваме в екипната работа и считаме, че идеите, вдъхновението, познанията и труда на целия екип дава много повече при разработката на уеб проекти и решения. Работата с агенция дава и други предимства - имате гаранция, няма да избягаме в процеса на разработка или след това и ако нещо се случи със сайта ще има кой да го оправи, получавате фактура и можете да осчетоводите разхода си.

Цената на всеки сайт варира в зависимост от обема работа, типа на проекта, времето за изпълнение, техническото решение. Изчислява се за всеки конкретен проект.

Защото предлагаме качествен продукт, създаден конкретно за Вас, в зависимост от необходимостите на конкретния проект. А сайт, който е създаден професионално ще върши повече работа от набързо създадения евтин вариант. Още повече, че работим с напълно лицензиран софтуер, осигуряваме служителите си, поддържаме офис.

  • Богат опит и професионализъм.
  • Висока креативност.
  • Дисциплина и спазване на срокове.
  • Легален софтуер и взаимоотношения.
  • Дългосрочно сътрудничество.

Всеки сайт е различен. Често клиентите идват при нас и казват "Трябва ми за утре". Справяме се с подобни ситуации.
Създаването на сайт е творческа работа, изисква мислене, работа, време.
Едно от предимствата ни е, че сме изградили динамичен процес на работа и успяваме да се справим дори и в критични условия на работа.

Най-новите ни проекти Към портфолиото