0885 180 140 Изпратете запитване
НачалоЗа нас • Референции

Референции

Сърдечно Благодаря, на Жюстин Томс, на Марина Стефанова и на всички участници, че бяхте с мен, заедно ще победим!  Благодаря на лекторите, за отделеното време и за изключително ценната информация, която ни споделиха. Бъдете здрави!

 "Още веднъж използвам възможността да ви благодаря за вчерашния семинар. Освен че беше изключително интересен и полезен, цялата обстановка беше приятна и ведра, екипът ви – очарователен, а организацията – на ниво! С интерес ще ви следя, корпоративният ви блог също се оказа много много интересно местенце за мен."

" Професионализъм, съпричастност и "влизане" в обувките на клиента. Така накратко мога да опиша съвместната ни работа с екипа на ABC Design. Да знаеш как да подходиш към клиент, който идва от строго регулиран бизнес, е голямо богатство. Индивидуалното отношение винаги радва и печели. Благодарни сме на целия екип за това и го ценим високо!"

 "Благодаря за изключително полезното и вдъхновяващо обучение!"

 "Проведеното обучение бе много полезно. Бих го препоръчал на други колеги. За мен най-ценното беше – акцентът върху поведението в уеб пространството, кое е добре и кое е не препоръчително да се прави."

"Много съм доволна, че проведохме това вътрешно обучение. От години следя публикациите и участията на г-жа Томс в различни медии и се радвам, че не изпуснах възможността да организираме подобен тренинг." 

 "Благодаря ви за високия професионализъм и подкрепа през изминалите години. Вярвам, че успяхме да създадем качествени и вдъхновяващи проекти." 

 "Целият ни екип изказва огромни благодарности на Вас и на г-жа Томс за отделеното време. Срещата беше много ползотворна за нас."

"Лично аз съм впечатлена от организацията и начина, по който беше проведен семинарът. За мен беше изключително полезно и интересно да присъствам на подобно събитие. Поздравявам целия екип за страхотната работа и специално г-жа Жюстин Томс за ползотворните лекции." 

 "Имахме щастието по нашия проект да работим лично с Жюстин Томс и впечатленията ни от тази невероятна жена и екипът и са прекрасни." 

 "ABC Design & Communication бяха бързи, креативни и силно отзивчиви.  Сайтът, който създадоха за нас, помогна в корпоративната комуникация на нашето дружество. Благодарение на добре организираната инвеститорска секция в сайта, нашите инвеститори са добре информирани и могат да намерят всяка информация, която им е необходима лесно и бързо."

 "Благодаря ви за съдействието, своевременната реакция и старанието. Благодаря, че приехте отговорно задачата по структуране на визията за новия ни сайт."

"Благодарим на ABC Design & Communication за успешно реализираните кампании и проекти. С вас всичко е по-цветно, по-идейно и по-вдъхновено."

"Сърдечно благодаря за разбирането и за труда Ви, извършен извън договореното! Бях сигурна във Вашата човешка ангажираност с успеха на проекта и не можех да допусна, че след толкова труд и усилия, ще оставите нещо неизпипано! Още веднъж благодаря на Вас и на целия Ви екип за разбирането и подкрепата по време на целия проект!"

"Благодаря за прекрасното обучение и добрата организация. Беше ми безкрайно полезно и интересно! Благодаря ти, Жюстин! Очаквам следващия семинар с нетърпение!"

"Благодаря за организацията по обучението на екипа ни! Думата, с която ще обобщя какво остави то е „Вдъхновение“! Вече обмисляме  план – програмата за 2018 и очакваме г-жа Томс да бъде отново и отново наш лектор!" 

"ABC Design е един от пионерите в областта на дигиталната идентификация, комуникация и маркетинг в България. Да бъдеш лидер вече 20 години не е лесна работа. Изисква се професионализъм и креативност, иновации и разбиране динамиката на пазара, грижа за клиентите и подкрепа на уеб средата в по-общ план. Освен тези характеристики, те имат много повече – отговорност, постоянно усъвършенстване и работа със сърцето."

"Всички участници в уъркшопа са много доволни. Информацията, идеите, съветите на г-жа Томс са  професионални, вдъхновяващи и най-вече, струва ми се ще ни помогнат да подобрим присъствието си в социалните медии. Благодарим! "

"ABC Design & Communication не са агенцията, която прави нещо те са приятелите, които помагат да сме по-добри. Сайтът на Ремонт Експерт имаше нужда от редизайн и английска версия – това беше процес на партньорство, а не на изпълнение, нещо което ценим много. Професионалната работа, насоките, препоръките и резултатът са налице. Бизнесът ви заслужава ABC Design & Communication, той се нуждае от тези усмихнати хора."

Лечебен център Vita Rama иска да изрази благодарността си за прекрасната работа с екипа на АВС Design & Communication. Всеотдайността и личното отношение са най-важната част от ABC и това е причината да работим с тях вече 2 години. Пожелаваме все по-големи успехи в работата и здравето!

От името на целият екип на АЛЕКСАНДЪР ТУР КЪМПАНИ ООД искам да изразя нашата удовлетвореност от съвместното сътрудничество с ABC Design & Communications. След вникване в дълбочина в проблематиката на туристическия бизнес, професионален анализ и консултация от тяхна страна, екипът успя в предварително зададения срок да създаде един красив и функционален уеб продукт. ABC Design & Communications са първият ни избор, когато се нуждаем от консултация или решение в областта на уеб дизайна и онлайн маркетинга.

От мен и от името на колегите искам да благодаря на екипа на ABC Design за отличната работа по кампанията "Моята 2014". Въпреки кратките срокове, съгласуването на няколко нива и т.н. реагирахте бързо, адекватно и успяхме да стартираме нещата навреме.

Много благодарим за ползотворното сътрудничество с ABC Design & Communication и за страхотния резултат от него.

Бих желала да препоръчам ABC Design & Communication на всеки, който държи на партньорските взаимоотношения, прецизността, бързината и високото качество.

Съвместната ни работа за пореден път ме убеди, че освен страхотни професионалисти сте и истински хора.

Ние сме много доволни от Вашето отношение и прекрасните продукти, създадени за нас.
Вярваме, че нашето успешно сътрудничество ще продължи и за напред.

Заедно разработихме графики и анимации, които адекватно да рекламират нашите специализирани ERP решения за управление на бизнеса. Анимираното видео, което по интересен и нетрадиционен начин представя дейността ни и нашите предимства прави впечатление на потенциалните ни клиенти

Бих искала да благодаря на ABC Design and communication за подкрепата, съдействието, сайта и най-вече - вярата в нас! Надяваме се догодина отново да работим заедно за RACycle 2013 и вече да се видим на живо по време на феста!

С настоящата референция бихме искали да изразим своето удоволствие от полезните презентации, интересните примери и най-вече от практичните знания, които получихме на обучението по онлайн маркетинг от Ей Би Си Дизайн енд Комюникейшън ЕООД.

В резултат на обучението нашият екип получи ценни теоретически знания и практически умения, които приложи във вътрешнофирмената си дейност с клиенти и партньори.

Препоръчваме Ей Би Си Дизайн енд Комюникейшън ЕООД и на други компании, които искат да обучат на професионално нива служителите си по темите Онлайн маркетинг и реклама, Онлайн репутация и др.

Благодарим ви за съвместната работа, за професионалзма, с който подхождате по разработването на уеб проектите и онлайн маркетинг кампаниите и отзивчивостта ви в напрегнатите моменти.

В качеството си на Директор”Маркетинг и продажби” на Ти Би Ай Асет Мениджмънт ЕАД бих искала да изразя своята удовлетвореност от съвместното ни сътрудничество с ЕйБиСи Дизайн енд Комюникейшън по разработването на уеб проекти и онлайн маркетинг кампании.

От името на “Белла България”АД бихме искали да изразим своята удовлетвореност от съвместното ни сътрудничество по разработването на уеб проекти и онлайн маркетинг кампании. Работата с ЕйБиСи Дизайн е изключително приятна и ползотворна. А екипът е отзивчив и креативен в своите идеи.

От името на Рош България ЕООД, бихме искали да изразим своята удовлетвореност от съвместното ни сътрудничество по разработването на уеб проекти и онлайн маркетинг кампании. Благодарим Ви!

От името на АЗ Медиа ЕООД искаме да изразим своята голяма благодарност към екипа и експертите от ЕйБиСи Дизайн. Работим повече от пет години заедно по онлайн кампании за съвместни клиенти – от разработване на рекламен носител (банер, публикация, каре и т.н.) до реализирането и отчитането на кампанията.

Удовлетворени сме от работата си с екипа на ЕйБиСи Дизайн енд Комюникейшън при осъществяването на Обществена поръчка – Проект за разработване на публичен интернет сайт на Прокуратурата на Република България.

В рамките на съвместната ни дейност целият екип демонстрира висок професионализъм, отговорност и компетентност към проекта.

Препоръчваме ЕйБиСи Дизайн енд Комюникейшън като надежден и сигурен партньор при реализирането на уеб проекти и интернет кампании.

От името на АИКО МУЛТИ КОНСЕПТ ЕООД бихме искали да изразим своята удовлетвореност от съвместното ни сътрудничество по разработването на уеб проекти и онлайн маркетинг кампании. Eкипът се състои от професионалисти, които ни показаха как бихме могли да реализираме целите си, свързани с онлайн присъствието ни.

Благодарни сме на целия екип взел участие в този проект за социална отговорност, добрата воля, отделеното време, невероятната комуникация и вложения професионализъм.

За нас вашето участие означава и съпричастност към нашата кауза - помощ, подкрепа и възстановяване на зависими хора и техните семейства.

Желаем ви много здраве и още много професионални успехи! Бъдете все така ангажирани към социалните проблеми и запазете своята креативност!

Благодаря ви за възможността да присъствам на семинара "Нестандартни форми за реклама онлайн", благодаря ви за чудесните презентации, интересните примери, за страхотното отношение и положителната енергия, с която заредихте всички ни.

Искам да изкажа благодарност на екипа ви за съдествието, което ни оказват последните дни. В БАУРЧР направихме организационни промени и имахме проблеми докато свикнем с текущата структура.
Много благодарим на колегите от ABC - само с тяхна помощ можахме да се справим!!!
Страхотен екип сте - това го виждам и от снимките и публикациите!

От името на СТОРАКТ БГ ООД препоръчваме ЕйБиСи Дизайн като сигурен и надежден партньор в областта на уеб дизайна и програмирането. Новият сайт на СТОРАКТ БГ реализирахме в нов и свеж дизайн, нови модули и функционалности. Благодарим!

Въпреки сериозния обем работа по уеб сайтовете www.seat.bg и www.hertz.bg и нейната сложност, всички от екипа на ЕйБиСи Дизайн бяха отзивчиви и приеха работата по проекта с разбиране и професионализъм и допринесоха за реализиране на практика идеите на марката.

Винаги разчитаме на съветите и препоръките на ЕйБиСи Дизайн преди планирането и подготвянето на нашите уеб активности като част от цялостната маркетингова стратегия на конкретните ни марки

От името на Доверие Брико изразяваме своята благодарност от съвмествното ни сътрудничество по разработването на сайта www.mr-bricolage.bg.
С ЕйБиСи Дизайн работим вече повече от четири години и сме изключително доволни от постиганите резултати.

Като главен режисьор и изпълнителен продуцент на филмово студио Revive Vision бих искал да споделя положителните си впечатления за екипа на ABC Design & Communication. Работата с тях е изключително приятна и ползотворна. Освен за фирменият ни сайт www.revivevision.com , който стана изключително стилен и модерен, се доверих на техния професионализъм и за личната ми страница www.hadjivasilev.com

Бих искал да изразя удовлетворението си от съвместното ни сътрудничество по разработването на новия сайт на ING в България.Изключително сме удовлетворени от партньорството си по този проект и с радост бихме си сътрудничели с вас по други подобни инициативи.

Съвместната ни работа с екипа  на ABC Design & Communication стартира през 1999г, още с изграждането на комплекс MAXI Park Hotel & Spa SOFIA.
Бихме желали да благодарим за експедитивността при изграждането на сайта на MAXI Park Hotel & SpaVELINGRAD! Благодарим Ви, че винаги имате време за промени, които са “за вчера”!

От името на Посока Ком бихме искали да благодарим на екипа на ЕйБиСи Дизайн енд Комюникейшън за изключителния професионализъм, коректност и ентусиазъм, с който работиха по Интернет представянето на нашия бизнес - www.posoka.com

От името на БАУРЧР бих искала да благодаря на младия екип на ABC Design за професионализма и творческия ентусиазъм. Всички бяха изключително отзивчиви и допринесоха значително за осъществяването на нашите идеи на практика.

Здравейте, поздравления за семинара. Искам да ви споделя, че съм много доволен от организацията на семинара, изключително полезни неща чух.
Поздравление за вас и за добрия екип, който сте, продължавайте все така.

Сътрудничеството ни с екипа на Ей Би Си Дизайн енд Комюникейшън ООД в качеството им на изпълнител по обществена поръчка за изработване на нов институционален сайт на Комисията за защита на личните данни доведе до отличен резултат. Съвместната ни работа осигури възможността официалният сайт на нашата институция да се превърне в модерен и ефикасен инстурумент за публичната комуникация на Комисията.

Работата с ABC Design & Communication е удоволствие. Те вникнаха в детайли в нашият бизнес и ни предложиха най-добрите решения за изграждане на нашата комуникационна стратегия и превръщането на СуперХостинг.БГ в компания, отворена към социалните мрежи. Радвам се, че в тяхно лице имаме дългосрочен партньор, на който винаги можем да разчитаме.

От името на Община Враца бихме искали да благодарим на екипа на Ей Би Си Дизайн енд Комюникейшън ООД за професионализма и творческия ентусиазъм,с който работиха по изграждането на сайта на общината.

Съвместно работихме по няколко интернет кампании и и-мейл маркетинг и решенията, които получихме от тяхна страна напълно съвпадаха с нашата концепция и бюджет.Препоръчваме екипа на Ей Би Си Дизайн енд Комюникейшън ООД на всеки, който се нуждае от бързо и оригинално решение за реклама в интернет пространството.

"Да работя с "ABC Design" е удоволствие! Екипът от дизайнери и програмисти изключително точно усетиха и реализираха идеите ни."

"Още веднъж бихме искали да благодарим на целия екип за професионалното съдействие и приятелско отношение."

"Поздравления и благодарности на професионалистите от ABC Design & Communication за перфектната работа по сайта на Алфа Банка, клон София! Коректност, ангажираност, креативност и прецизност са само малка част от добрите думи, с които мога да опиша фирмата. Препоръчвам ABC Design & Communication като надежден и коректен партньор."

 "Голямо Благодаря за чудесния семинар! Не усетих как мина денят, беше изключително интересно и полезно. Създадохте прекрасна атмосфера, която ни провокира за нови идеи и развитие.С удоволствие ще се включа и в следващия, посветен на маркетинг на съдържанието."

"Столична община и лично аз, като ръководител на проекта за изграждане на общинския уеб сайт www.sofia.bg сме изключително доволни от отличната професионална работа на екипа на ABC Design & Communication"

Бих искал да благодаря от името на Отдел ИТ при Shell България АД на екипа на ABC Design & Communication за тяхната отзивчивост, експедитивност, креативност и професионализъм при реализирането на www.Shell.bg"

"С убеденост мога да заявя, че ABC Design and Communications предлагат съвременен, интригуващ и елегантен уеб дизайн, реагират своевременно и адекватно на изискванията на клиентите си, че са коректни и надеждни партньори. Освен това бих искала да им благодаря за ангажираността и подкрепата, оказани във връзка с популяризирането на проекта Vinoto.com"

 "Благодарим за ползотворното обучение! Обобщавам мнението на колегите, че workshop-ът ни беше особено полезен и необходим за всички нас."

"Благодаря за добре свършената работа! Поздравления на целия екип за професионализма."

"Успехът на нашия сайт дължим на екипа на уеб агенцията ABC Design & Communication и тяхната успешна съвместна работа по проекта с колегите от Дания и София"

 "Бих искала да благодаря от свое име и от името на председателя на Сдружението за подкрепата, която получихме през тези месеци и усилията по подготовката на финала на кампанията."

 "Искам да благодаря на екипа на ABC Design за съдействието и креативността в онлайн комуникацията към нашите клиенти (пациенти). С пожелание за много свежи идеи и все повече доволни клиенти."

 "Много благодаря! Обучението с Вас беше наистина прекрасно и много полезно." 

Най-новите ни проекти Към портфолиото